Hoeveel korting meereizen studenten ov


hoeveel korting meereizen studenten ov

bestanden toe Voeg knoppen toe Meerdere gezinsleden reizen met een Buzzy Pazz. Je weet nu dat 30,00 het vijfde deel is van de oude prijs. . Opgelet: dit geldt niet voor kinderen die door de FOD erkend zijn als persoon met een handicap en een Bijkomende Kinderbijslag krijgen. Na een aanvraag bij dienst abonnementen ontvang je een overschrijvingsformulier. Hoeveel procent korting krijg je? Vraag je gratis abonnement aan bij de nmbs. Voor een jaarabonnement (Omnipas of Buzzy Pazz) betaal je slechts 53 euro. Je moet hiervoor zelf niets doen. De som die hier bij hoort is: 150,00 - 120,00 30,00.

Komt jouw stad, gemeente of werkgever tussen in je vervoerkosten? Je korting wordt automatisch berekend op basis van de gegevens uit het rijksregister. Hoe koop ik mijn abonnement met korting aan? Buitenland, wil je studeren in het buitenland?

Karten delft korting, Bongo korting online, Efteling anwb korting 2018, Anwb korting hoge veluwe,

Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Het geheel is hetzelfde als het totaal (100). . In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Neem een ingevuld aanvraagformulier mee naar de, lijnwinkel of stuur het op naar dienst Abonnementen. Korting berekenen in procenten 1, bepaal het geheel (100). Ik bezit een recent attest voor Verhoogde Tegemoetkoming, een kaart voor Verhoogde Tegemoetkoming van de nmbs of een wigw-kaart. 4, welk deel is het verschil van de oude prijs? We passen dit zo snel mogelijk aan. Je mag maximaal én begeleider meenemen met je kaart. Vroeg je een Campuspas/Studentenpas aan via je school, dan ontving je een brief met mobib-kaart. Let wel op: gezinnen in co-ouderschap kunnen online geen abonnement met korting aanvragen. Online, bestel alle abonnementen voor jouw gezin op hetzelfde moment.

Columbus korting cheaptickets, Love stories kortingscode, Musical de bodyguard met korting,


Sitemap