Centerparcs eemhof zwembad prijs


centerparcs eemhof zwembad prijs

lodge, blokhut of bungalow zoekt dichtbij het strand, midden in een vallei of tussen de bomen, je kan het vinden bij Supertrips. Ze zijn knus ingericht, er zijn comfortabele bedden en sommige hebben zelfs een warme houtkachel waar je met de hele familie om heen kan zitten. In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie gangen buffet. Bijv.: Dagarrangement op De Eemhof, zwemmen van.00 -.00 uur en aansluitend diner in het Market Restaurant. Of je nu iets groots, sprookjesachtig, gewaagd, of juist iets ongedwongen en relaxed zoekt: we hebben het allemaal. Ontdek het aanbod hieronder! Daarnaast zijn lodges en blokhutten ideaal voor overnachtingen met het gehele gezin. Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog een reddingscapsule in de aanbieding. Ook bungalows zijn ideaal voor een gezellige familieweekendje.

centerparcs eemhof zwembad prijs

Elke dag is er een gevarieerd buffet met verschillende schotels en kun jij hier binnenlopen voor een uitgebreid themabuffet in stijl. En niet alleen in een kajuit met vier man in én hok, maar je hebt ruim keus uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden om te overnachten op een woonboot. V erdere informatie vind je op de "dagje"-sites van het park van je keuze. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Lodges zijn vaak natuurlijk gebouwd, met robuust hout, evenals blokhutten.

De ruime keus aan heerlijkheden maakt dit buffet ook prima geschikt vegetarische gasten. Klim aan boord, vaar naar je bestemming en laat je meevoeren door de zacht deinende golven. Let op: dit arrangement is niet geldig op feestdagen. Als je van de natuur houdt en graag dichtbij bij de natuur wilt overnachten, dan is een overnachting in een Lodge de juiste ervaring voor jou. Altijd al een nachtje op het water door willen brengen? Een gezonde salade, sappig vlees en verse vis van grill tot wok? Bijv.: Dagarrangement op De Eemhof.


Sitemap