Korting kempervennen dagje zwemmen


korting kempervennen dagje zwemmen

je direct in de omkleedruimte terecht, om je kleding en andere spullen op te bergen dien je een locker muntje te kopen uit de automaat. Ook leven er enkele dieren zoals papegaaien, diverse vissen en vele andere vogelsoorten. In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken! Aquamunda kempervennen is een zwembad in vakantiepark centerparcs in de Kempervennen.

Dagje zwemmen in Aqua Mundo Center Parcs Een dagje uit in Center Parcs De, kempervennen! Een dagje uit in Center Parcs De Huttenheugte

3 Slaapkamers 75m Wi-Fi inbegrepen Standaard Wi-Fi Priv├ęterras met tuinmeubilair Kindermeubilair (babybed/box en kinderstoel) Open kortingscode street one haard Huisdieren toegestaan 5 dagen / 4 nachten van ma 3 tot vr 7 dec Last Minute Meer info Selecteer De getoonde prijzen zijn exclusief reserveringskosten ( 29,50 per boeking. 2 Slaapkamers 67m, wi-Fi inbegrepen, standaard Wi-Fi, priv├ęterras met tuinmeubilair. Voor de sauna dien je wel apart te betalen. In dit aparte bad staan een aantal glijbanen, watervallen en diverse speelattributen. Verder zijn er een 2-tal warme whirlpools, (gratis) solariums, 2 massagestoelen (2 euro per keer) en een sauna.

Grote glijbaan kempervennen, bij het buitenbad zijn een aantal ligplekken waar je van de zon kunt genieten. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals bijvoorbeeld glijbanen voor kinderen en volwassenen, een wildwaterbaan, stroomversnelling, 25 meter bad, golfslagbad en sauna. Het park is gelegen in Zeewolde, Flevoland en werd geopend in 1980.

Kerstcircus etten leur korting
Kortingsbon de huisdiersuper
C&a korting 2018


Sitemap