Korting nederlandse spoorwegen


korting nederlandse spoorwegen

Om te voorkomen dat de exploitant High Speed Alliance failliet ging, werd een aangepaste businesscase ingediend bij de minister. Landelijk, voor al het openbaar vervoer bewerken In februari 2017 lanceerde NS de OV-Dagkaart onder de naam: Holland Travel Ticket voor 59,00 en de OV-Dagkaart Daluren onder de naam: Holland Travel Ticket Off Peak voor 39,00.

Een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio.
Bekijk de consumenten tarieven voor 2019.
U kunt de tarieven ook terugvinden in de NS Reisplanner.

Frequente reizigers konden naast het gewone abonnement het 'Fyra Altijd Toeslagvrij'-supplement kopen, wat evenveel kostte als 26 losse toeslagen. Er waren treingebonden vervoersbewijzen beschikbaar, maar reizigers konden ook met gewone NS-vervoersbewijzen reizen in combinatie met een toeslag. 20 korting op bus, tram en metroreizen. Nederlandse Spoorwegen al redcoon kortingscode in 1999 op werkbezoek. Een vervoerbewijs was geldig op een specifieke trein, en werd gecombineerd met een standaard-stoelreservering. OV-chipkaarttypes bewerken Er zijn verschillende kaartsoorten. Als op een bepaald tijdstip geen kortingsrecht van toepassing is, kan een reisproduct soms toch enig voordeel geven (bij een NS-abonnement is het instaptarief lager voor abonnementhouders, ook in de spits).


Sitemap