Kortingsbon veul


kortingsbon veul

steeds zin, maar waar begin je je zoektocht als je een nieuwe nodig hebt? Dat gele papiertje is geen echte folder zie ik nu, er staat op dat de tijdschriften in de box kennismakingsexemplaren zijn. Felicitas Zwanger Box, het leek mij leuk om deze doos samen met jullie uit te pakken, dus in dit artikel ga ik hem unboxen zoals dat heet. Het eerste wat ik zie is een stapeltje (mama)tijdschriften, I luuuuuuv tijdschiften! Die zal ik tegen die tijd ook unboxen voor jullie. Als laatste zit er een folder van Difrax bij met daarin een overzicht van al hun producten en een kortingsbon voor een aantal tijdschriften. De goodies (shooow meee the goodies!)!

Kortingsbon veul
kortingsbon veul

Een flesje Jillz en een blikje Wieckse Rosé. Na je zwangerschap krijg je van Felicitas/Etos ook een Baby Box. Mijn ervaring is dat alcohol vrije drankjes ontzettend smerig zijn, en daarom alleen al drink ik ze niet. Dan nuhet leuke spul! Het voelt een beetje alsof elke zwangere vrouw snakt naar alcohol. Maar dat is niet het enige papierwerk dat er in zit Folders. Je zou door de bomen het bos niet meer zien. De eerste die ik op mocht halen was next valley kortingscode de Felicitas Zwanger Box van de Etos. Uit mijn vorige zwangerschap weet ik dat er echt verrekte handige spulletjes in die dozen zitten, dus zodra ik de onzekere 12 weken van mijn zwangerschap uit was heb ik een aantal dozen aangevraagd.


Sitemap