Korting krijgen bij ns


korting krijgen bij ns

met de trein naar Brussel. Vandaar mijn voorstel om eens bij, q-Park te kijken. Wees er dan vroeg bij kortingskaartjes flevonice en profiteer van vroegboekkorting! Als inwoner van Europa moet u deze gewoon een keer gezien hebben. NS korting bij het P R parkeerterrein te krijgen? Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille Bent u tussen de 15 en 25 jaar?

Korting krijgen bij ns
korting krijgen bij ns

Kortingsbon modepolitie
Jumbo kortingscode

Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Het is mogelijk om bij, nS, international korting op treintickets te ontvangen. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Zo worden er verschillende aanbiedingen georganiseerd, Hieronder treft u een overzicht van de lopende aanbiedingen van. Jongerenvoordeel naar Duitsland Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Wij gaan binnenkort een dagje weg met de trein, 3 personen met Kruidvatkaartje en 1 kind met ov chipkaart, waar we dan een railrunner op zetten. Voor kortingsacties bij, nS, international Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Bij een los treinkaartje of reizen op saldo op een OV-chipkaart (wat beide in feite hetzelfde is) heb ik geen enkele indicatie kunnen ontdekken dat u daarmee recht zou hebben op korting. Aanbiedingen bekijken Korting bij NS International Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren.korting krijgen bij ns

De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Bij NS kan je tot 40 korting krijgen als je samen reist met iemand die het juiste abonnement heeft. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. NS, interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan,. Q-Park wordt alleen verleend bij bepaalde, nS abonnementen, zoals bijv.


Sitemap