Korting parkeren toverland


korting parkeren toverland

bij erge drukte is het park ook vaak langer open. Het is onvoorstelbaar dat hier het grootste pretpark van Duitsland gevestigd. Ook al zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka in diepe winterslaap, er is nog steeds heel veel te beleven in Toverland. Het merendeel van de bezoekers reist per auto naar het park, maar door de ligging ten opzichte van vliegvelden en stations kan men er ook makkelijk per bus, vliegtuig of trein komen. Van hieruit reis je verder met bus, trein of huurauto naar het park. Neem na zes kilometer de afslag naar de A27, richting Utrecht. Dat is een perfecte afsluiter van een gezellige avond na een lekker buffet in dat hotel. In de straten rond het park is parkeren niet toegestaan: in de directe omgeving mogen alleen aanwonenden parkeren. Kathleen: Trek er twee dagen voor uit zodat je ten volle van het park en van alle shows kunt genieten en rustig een hapje en drankje kunt nuttigen.

Ronny: Hou rekening dat de theaters een eindje uit elkaar liggen. Locatie:    Torenpodium. Neem de afslag Waalwijk naar de A59. Evi: Zeker niet sleuren met eten, het eten in het park is super!

Voor de camping kan en hoeft niet gereserveerd te worden. Ook Johan is het ermee eens: eten en drinken is goed én betaalbaar. Sara tipt hotelgasten die een half uur eerder het park in mogen, om hier als eerste naar toe te gaan. Let op: De tickets zijn niet geldig voor een bezoek aan Attractiepark Toverland in de kerstvakantie (van 22 december t/m 6 januari). Hou na circa dertig kilometer bij knooppunt Empel (ten noorden van s-Hertogenbosch, net over de Maas) rechts aan en volg de borden Ringweg Noord/Waalwijk. Plan hier je reis met het ov naar de Efteling 2017 Tekst: Parkplanet Fotos: Adri van Esch. Andy heeft een abonnement en zegt hierover: Je hebt dan ook én keer gratis toegang tot de Efteling en, phantasialand. Neem bij de ingang de brochure mee met een overzicht van de tientallen restaurants. Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Attractiepark Toverland, een leuk dagje uit met kortingkorting parkeren toverland


Sitemap