Korting treinkaartje 65 plus


korting treinkaartje 65 plus

sarenza kortingscode 10 gratis museumbezoek. 60 koopt er voor 24,50 7 gratis keuzedagen bij. Niets leuker dan een dagje met de kleinkinderen op stap, maar dat kan tegelijkertijd ook flink in de kosten lopen. Sommige musea kennen echter wel een regeling voor inwoners van de stad. Klik hier voor extra informatie.

Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht! Wanneer u 60 jaar of ouder bent heeft u recht op 40 voordeeluren korting en keuzedagen. Treinkaartjes voor 65 plussers kopen: Korting. Waar moet je dan zijn voor het kopen van zo n treinkaartje?korting treinkaartje 65 plus

Kom hierachter op deze website! Veel plezier met het inwinnen van de juiste informatie. Bekijk hier de treinkaartjes. Voor 65 -plussers heeft NS wel extra voordeel: bij de abonnementen Dal Voordeel en Altijd Voordeel kunt u per jaar zeven Keuzedagen kopen. Voor 3,50 euro per dag mag u daarmee.00 uur een hele dag met de trein reizen (in de tweede klas; voor iets meer dan zeven euro reist u eerste klas).

Extra korting futurumshop
Nikon club korting cameranu
December kalender korting
Wildlands korting ing

Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Dat mag elke keer kortingscode heineken webshop een ander kind zijn, maar de senior moet wel dezelfde zijn. Belangrijk is wel om een legitimatiebewijs mee te nemen. Bekijk bericht, dromen van een vervroegd pensioen? Meer abonnementen, voor onze lezers zijn ook interessant: Weekend Vrij voor 33,-/mnd, onbeperkt reizen in het weekend, Dal Vrij voor 102,-/mnd, onbeperkt reizen tijdens daluren en weekend. Dat betekent dat je voor een ritje van Groningen naar Amsterdam net iets meer dan drie euro betaalt, in plaats van de gebruikelijke vijftig euro voor een retourtje zonder korting. Voordeeltjes voor de 65-plusser, ouder worden is misschien niet altijd leuk, maar naast enkele nadelen zijn er ook zeker aantrekkelijke voordelen te noemen.

Treinkaartje of OV Chipkaart voor 65 - Goedkoopkorting treinkaartje 65 plus


Sitemap