Korting op musea


korting op musea

zodat je als student sterker staat. Als je een probleem of een klacht hebt kun je mailen/bellen met JOB. Schaamteloos meezingen met de hits van Abba. Hier verzamelen wij alle kortingsacties, aanbiedingen, kortingsdeals en kortingsbonnen voor dit museum. Een opkikker nodig tijdens de herfst? Zo kun je bijvoorbeeld met korting naar Naturalis gaan. Klik op een museum waar je graag naartoe wilt. Lees meer, voor docenten, met een CJP Docentenpas kunt u als docent met korting winkelen en de bioscoop, musicals, theater en musea bezoeken. Een ander museum waar je minstens een keer geweest moet zijn is het indrukwekkende Anne Frank Huis in Amsterdam.korting op musea

Je neemt er tevens tickets voor musea, kastelen en fairs. Sommige uitjes zijn ook seizoensgebonden. Op Korting.nl verzamelen we dagelijks alle kortingen, kortingscodes en kortingsbonnen van bekende webshops zodat jij veel geld kunt besparen. Oftewel: als je korting kunt krijgen, pak deze dan ook! Op deze pagina verzamelen wij alle musea die op staan.

Meer dan licht kortingscode
Touring korting interparking

Ook cultuur staat hoog in het vaandel bij. Contact, als je vragen hebt, kun je hier contact opnemen met CJP. Of het nu om kunst gaat, historie, wetenschap of wereldkunde: in Nederland is er op het gebied van musea genoeg te doen en te beleven! Een aangenaam ritje richting je rijbewijs 20 extra data, ben, geeft je extra MB's cadeau. Culturele organisaties worden dan ook aangemoedigd speciaal aanbod te ontwikkelen voor deze doelgroep. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen.00.30. Gebruik maken van de service van is nog leuker als je met een groep een dag uit gaat.


Sitemap