Ov 40 korting bus


ov 40 korting bus

65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt. Bij je reisadvies staat de prijs van je reis met de OV-chipkaart. De kaart kost 50,00 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van.

Hieronder lees je per product waar je ze koopt. 9292 reist ziengs kortingscode november 2018 met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Kopen bij de balies en loketten van Arriva, Connexxion, EBS, GVB, Qbuzz en RET. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo?

Scholieren profiteren zelfs van 40 korting. Abonnement bij een oplaadpunt in de buurt. Reizen met korting in alle bussen. Trein tram/ bus ; Reizen met een,. Zo reist u automatisch met 40 korting.

Kortingscode planet sports
Madurodam 100 korting


Sitemap