Moto retro wieze kortingsbon


moto retro wieze kortingsbon

die het meest stijgt met als sterkhouders 2 legendarische namen : de Scrambler en de Bonneville. 2,3 en 4 november Big Twin bike show Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE houten nieuw! Rommelbeurs (Antiek en Brocante) Dit weekend zetten de Oktoberhallen hun deuren open voor de Rommelbeurs. Bouwen, verbouwen, decoreren, tuinaanleg, immo, wellness en nog zo veel meer tref je op deze gezellige beurs. Online ticketkosten * aan de kassa (indien mogelijk dagticket aan 8 euro of combiticket aan 20 euro. Dit geldt niet voor zondagochtend. Deze beurs richt zich zowel op professionele exposanten als particulieren. Tot ziens op 1 van onderstaande beurzen! Dat is ook het laatste jaar waarin motoren met klepstoters werden aangeboden. Sfeervolle locatie De mooie hal in hout uit de jaren 50, ademt werkelijk de s Uitstap / Ontdekking : Varia Wieze Bierfestival Oktoberhallen - Wieze Graag maken we je op dit bierdegustatieweekend warm voor de speciaalbieren uit de regio en ver daarbuiten van een 40-tal. Tickets zijn te verkrijgen aan de speciale okra-prijs 45, het concert is evenwel voor iedereen toegankelijk.

Moto, retro, wieze verkoop- en ruilbeurs oude en klassieke motorenmoto retro wieze kortingsbonmoto retro wieze kortingsbon

Kinderen tot 12 jaar hoeven niet te betalen. En volwassenen genieten van een mooie korting als ze onze kortingsbon gebruiken. Moto, retro, wieze, moto, retro. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze actviteiten.

Moto Retro Leuven is vandaag geopend tot 17u/ Moto Retro Louvain est ouvert aujourd'hui jusqu'à 17h. Wie uitsluitend komt voor de gezelligheid, het rondkuieren en het nagenieten aan de ACE-bar vermijdt best de kopersdrukte op zaterdagochtend. Toch zal de Norton Commando een legendarische status verwerven wegens een nieuw revolutionair ophangsysteem voor motos, het Isolastic GlideRide frame waardoor de motortrillingen die eigen waren aan zware parallelle tweecilinders verleden tijd werden. . 11 november 2018 nieuw! Meer info via of neem even een kijkje. Moto Retro: de beurs in Belgi voor oude en klassieke motoren. Uitgebreide cafetaria voor de ouders met korting kinepolis lerarenkaart frietjes, broodjes en hotdogs. Zo blijven wij in regel met de wetgeving op de privacy. Parkeer in geen geval op het voetpad als dit niet toegelaten. Het sluitingsuur blijft ongewijzigd om 17u. Moto Retro Wieze werd al jaren benaderd vanuit Triumph-hoek om het merk achter ronkende namen zoals de Thunderbird, de Speed Twin, de Tiger en de onvermijdelijke Bonneville op de affiche te plaatsen. Mei 2019 Concert : Nederlandstalig lied Moederdagconcert Christoff en Lindsay Oktoberhallen - Wieze Concert van Christoff en Lindsay met special guest Bestel nu reeds tickets voor het concert van het jaar!

Moto retro wieze kortingsbon
moto retro wieze kortingsbon

Meubelbeslagonline.nl kortingsbon
Kortingsbon ps4
Kortingsbon de thermen nijmegen


Sitemap