Albert heijn korting personeel


albert heijn korting personeel

door. Maar dat kan niet omdat je daarvoor 16 moet zijn. Zo ontvangen medewerkers met een contract tot en met 12 uur per week iedere vier weken ADV, vakantiegeld, vakantiedagen én winstuitkering direct bij de uitbetaling van het salaris.

Reactie infoteur, Hoi Dilara, Als het goed is staat de jaaropgaaf 2017 al voor je klaar in je persoonlijk domein. Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Paul, 14:46 #16 Hoi, Onlangs is mijn contract niet verlengd krijg ik nog wel mijn laatste kwartaalbonus/ boodschappengeld uitgekeerd? Met vriendelijke groet, Een AH medewerker. Klopt het bedrag dat ik netto per uur krijg dan? Ik volg maandag-en woensdagavond nog een opleiding dus ik vroeg me dit. Bedrag aan boodschappen gaat ver boven het bedrag waar dit aan moet voldoen. Wel kan het zijn dat medewerkers die bij een zelfstandige AH werken afwijkende arbeidsvoorwaarden hebben.

Is dit bij anderen ook zo? TekstSchrijverT Maud, 23:27 #84 Hallo, Ik heb een vraagje, ik verdien nu 4,38 per uur en ben 17 jaar. In je aanstellingsbrief staat nog eens alles netjes verwoord. Reactie infoteur, Hallo Jay, Ga even met je salarisstrook naar de supermarktmanager en deze geeft je het antwoord (geld). Kunt u mij vertellen wat ik netto overhoud per uur? Wat moet ik per uur krijgen ik begrijp het nog niet zo goed. Van welke bank stort de albertheijn? Het schijnt ook zo te zijn dat bij meerdere filialen van AH de medewerkers de korting van max. Uit de informatie blijkt niet of deze negen uur ook echt gewerkt werden. Deze moet op je loonstrook kunnen zien of er een verschil in opbouw van de uitbetaling van het uurloon.

albert heijn korting personeel


Sitemap