Ing korting zorgverzekering


ing korting zorgverzekering

Je moet verzekerd zijn bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Iedere euro die je kunt besparen is mooi meegenomen. Sommige verzekeraars bieden een speciale studentenkorting zorgverzekeringen aanbieden met (collectieve) kortingen en andere voordelen.

Door over te stappen krijg je weer een nieuw budget voor brillen en contactlenzen. Hiermee zou je dus kunnen besparen op de zorgverzekering. Het eigen risico blijft ook in 2018 op 385 euro. Kies je voor onze, online Gemak zorgverzekering? Met de juiste aanvullende verzekering, worden ook de kosten vergoed die boven de Nederlandse normen uitstijgen. Op die manier kun je de zorgverzekering kiezen gebaseerd op wat je echt nodig hebt. In 2018 is de zorgverzekering verkrijgbaar als naturapolis of als restitutiepolis.

Kortingscode mamaloes babysjop
Kortingscode linda meiden abonnement
Kortingsbonnen nesquik

Je kunt ervoor kiezen om het eigen risico vrijwillig te verhogen tot een maximaal bedrag van 885. Bril en lenzen, ook is er de mogelijkheid om een aanvullende vergoedingen te krijgen voor een bril- en/of lenzen. Zorgverzekering 2018 vergelijken Wanneer je de belangrijkste afwegingen hebt gemaakt, kun je op t eenvoudig jouw voorkeuren en wensen aangeven en daarmee de verschillende zorgverzekeringen vergelijken. Wij lopen stap voor stap met jou langs de belangrijkste overwegingen. Voor volwassen geldt dit niet. Ben je 18 jaar of ouder? Ook kan het eigen risico gelden. Met een goede voorbereiding kunt u een hoop kosten besparen.


Sitemap