Aanbieding korting flevonice


aanbieding korting flevonice

alleen schaatsplezier, je kunt kortingscode elysium ook van een 25-meter lange glijbaan afglijden in bandjes, of je kunt spelen in de speeltuin met klautertoestellen, een skelterbaan of op de trampolines. De meest traditionele houdt je enkels helemaal bloot, maar je hebt er ook eentje waarbij het leer wat hoger zit. Vanaf begin december tot en met eind februari ligt daar een unieke ijsbaan. Huisdieren: honden met uitzondering van hulphonden zijn niet toegestaan op het park. Nee, zij hebben speciale kunstrijschaatsen! Ook voor de huur van een paar schaatsen kun je in de schaatswinkel terecht. Onze schaatsbanen in de natuur (van 3 kilometer en 400 meter) zijn geschikt voor schaatsers van elk niveau. 's Avonds schaats je bij helder weer onder miljoenen sterren.

Hornbach korting pasen, Brillen kortingscode,

Footgolf - 9 holes vanaf april weer beschikbaar. Op de website van Flevonice. 2 per.) vanaf april weer beschikbaar. Een dagkaart kost 2,50 en is zowel online als aan de kassa verkrijgbaar. Klapschaats, de klapschaats wordt door veel professionele schaatsers gebruikt, vooral bij het langebaanschaatsen. Daarna kun je droge kleren aantrekken, die moet je dan wel bij je hebben. Je hebt twee soorten Noren. Drift Karten, flevonice biedt meer dan schaatsen alleen. Dit zijn in feite ijzers die je zo onder je schoen bindt! Tickets voor alle activiteiten zijn ook te koop aan de kassa van Flevonice. Tijdens jouw rondjes over de schaatsbanen kom je ook twee rustpunten tegen waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de groene omgeving.

Schaats op schaatsbanen van maar liefst 3km én 400m. Maar er is nog veel meer te doen in Flevonice! Flevonice is verantwoordelijk voor de uitvoering van het arrangement. 15,-  7,50*.p. Per persoon 12,50, drift Karten - 2 heats per persoon 22,50, obstacle Run (16 jaar en ouder) 16,50, obstacle Run jeugd 3 km (12 t/m 15 jaar) 10,00, obstacle Run 4 kids (t/m 11 jaar) - sessie van 30 min. Kluisjes: voor 2,50 en 5,- borg huur je de gehele dag een kluisje. Welke afstand je wil rijden bepaal je natuurlijk zelf. Dat is je toegangsbewijs.


Sitemap