Ov chipkaart met korting kopen


ov chipkaart met korting kopen

route die de bus volgt. De abonnementen zijn te koop in de webwinkel van de vervoerder die in die regio rijdt, bijvoorbeeld GVB, Connexxion of Arriva. Dan werkt dit precies hetzelfde. Dit product is 1 jaar geldig.

Je kunt naar het buitenland alleen niet reizen met je OV-chipkaart: deze is alleen voor reizen binnen Nederland gemaakt. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Dit product is 1 maand geldig. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein.

Meerdal zwemmen met korting, 123 drogisterij kortingscode,

Wanneer je het abonnement bent verloren of deze is gestolen dien je dit direct door te geven zodat je abonnement kan worden geblokkeerd. Dat kan ook op de eerder genoemde manieren. Treinkaartje kopen: zo doe je dat. Wanneer u regelmatig met de bus reist is het waarschijnlijk een stuk voordeliger wanneer u een busabonnement aanschaft. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Als je van het meeste korting wilt profiteren, kun je het beste op internet een internationaal treinkaartje kopen. De tussengelegen zones bepalen vervolgens de Ster-waarde welke uw abonnement dient te hebben. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET.

Deen kortingsbon circus sijm, Kortingscode aktiesport 20,


Sitemap