Korting 65 plus nmbs


korting 65 plus nmbs

per abonnement per maand voor een. Parijs Brussel bewerken De verbinding van Parijs naar Amsterdam heet in Frankrijk LGV Nord. In de steden bestonden er stadsabonnementen en rond Gent en Antwerpen ook voorstadsabonnementen. Bij geplande spoorwerken of ongeplande onderbrekingen van het spoorwegverkeer (ongevallen doet de nmbs in het Vlaams Gewest beroep op De Lijn om treindiensten te vervangen. Van Hool en Jonckheere /VDL zijn veruit de meest voorkomende merken. De inkomsten zijn, naast de dotatie, de vervoerontvangsten van de reizigers, opbrengsten uit de verkoop van gedesaffecteerde onroerende goederen, oude bussen of schroot en inkomsten uit publiciteit op de bussen en trams. HSL 4: Brussel Belgisch-Nederlandse grens bewerken De totale lengte is 87 km, verdeeld over 3 secties. Brabo 2 te Antwerpen (in bouw). De prijzen van biljetten en Lijnkaarten werden tot 2015 berekend op basis van het aantal doorlopen zones.

Nieuwsoverzicht; Nieuwsbrieven; Vacatures; Wijkinfo en -nieuws; Bewonersbrieven.
Bus in eigen beheer leerlingenvervoer bus exploitant Het aanbod nam vanaf 2001 snel toe, eerst door de overname van het leerlingenvervoer, nadien ook door.
Antwerpen - Noorderkempen: msterdam - Rotterdam: 7 september 2009 Rotterdam - Antwerpen: 13 december 2009.
Op zoek naar informatie over een bepaalde streek?

Nederlandse binnenlandse dienst bewerken Eind 2005 werd bekend dat AnsaldoBreda, het bedrijf waar de hogesnelheidstreinstellen zijn besteld, deze niet op tijd kan leveren voor de op dat moment geplande opening van de HSL-Zuid in december 2007. Bij de mivb wordt de compensatie die het bedrijf van de overheid ontvangt voor het aanbieden van goedkope sociale abonnementen beschouwd als een inkomst terwijl dit bij De Lijn niet het geval. Jaarlijks worden tot vijftien Hermelijntrams van Antwerpen en Gent per dieplader overgebracht naar de kust om er ingezet te worden tijdens het hoogseizoen. Augustus 2009 - September 2009. De exploitanten zijn wel verplicht alle regels van De Lijn te respecteren: personeelsuniformen, tarieven, logo's, klachtenprocedures etc. De concessie voor het hoofdrailnet bepaalt dat NS met ingang van het dienstregelingjaar 2017 tussen Rotterdam Centraal en Antwerpen Centraal niet Dordrecht en Roosendaal maar in plaats daarvan Breda en Noorderkempen bedient, en daarbij dus rijdt via de HSL Zuid.

7 Interne operator bewerken Het monopolie op de uitvoering van het geregeld vervoer is decretaal en dus voor onbepaalde duur vastgelegd. Directeur-generaal ( CEO ) is sinds 2009 Roger Kesteloot. Bedieningsfrequentie: onderscheid tussen weekdagen enerzijds, zater-, zon- en feestdagen anderzijds. Er zijn ook een of enkele stadslijnen in de kleine steden Ieper, Knokke-Heist, Lier, Menen, Ronse, Sint-Truiden en Tongeren. Hij schreef een geschiedschrijving van.T.M. De vier grootteklassen zijn: Gelede bus met naargelang het merk, de serie en uitvoering van 48 tot 59 zitplaatsen en 82 tot 102 staanplaatsen. De Lijn, jaarverslag 1993, pagina 11, Eind 2014 enkel nog met chipkaart op tram en bus 19 februari 2008, Al 100.000 sms-kaartjes verkocht door De Lijn De Lijn, jaarverslag 2007, pagina 34 De Lijn, jaarverslag 2010, pagina 15, Oproep tot deelname aan open M-Ticketing-systeem. De uitbreiding van het Gentse tramnet, meer bepaald lijn 4 naar het UZ Gent (geopend op ) 51 en lijn 21 naar Zwijnaarde (geopend op 6 november 2016).


Sitemap