Studenten ov weekend korting bus


studenten ov weekend korting bus

16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Hoe snel moet ik mijn diploma halen om de OV-studentenkaart als gift te krijgen? Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Daarnaast kan je op alle binnenlandse treinreizen maximaal 3 personen met korting laten meereizen (door de week.00 uur, in het weekend, op feestdagen en in juli en augustus de hele dag). Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden. Op de dagen dat je niet vrij mag reizen heb je korting op het reizen met de trein. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten).

Vragen over de OV-kaart, hoe stop ik mijn studenten-OV? Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland.

Hier vind je hun contactgegevens: heb ik recht op studenten-OV onder 18 jaar? Dit product is 1 jaar geldig. Dit betekent dat de kosten van het reisproduct een gift worden als jij je diploma binnen tien jaar na het starten van je studie behaalt. Het studentenreisproduct maakt onderdeel uit van de prestatieregeling. Tijdens de zomerperiode zit dat weer anders.

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Auto en Vervoer: Diversen
voor mbo-, hbo- en wo- studenten
Abonnementen NS Zo heb je altijd de juiste korting
Black Friday week 2018


Sitemap