Korting ov kaart


korting ov kaart

deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Bent u bekend met Samenreiskorting? Opladen kan ook met een reisproduct, bijvoorbeeld een trajectkaart voor woon-werkverkeer of een kortingskaart voor daluren. Watch Queue, queue _count total loading. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Bij uitchecken wordt dan de kortingsprijs in rekening gebracht. OV -chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Dat mag ook een anonieme kaart zijn.

GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. U kunt dit via de NS Kaartautomaat jumpwear kortingscode regelen. Tegen een kleine vergoeding van 12,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken.

Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Altijd, korting, het "Altijd, korting " product voor op je persoonlijke. This feature is not available right now.

Extra korting bij hema
Spartoo kortingscode


Sitemap