Space jump kerkrade kortingsbonn


space jump kerkrade kortingsbonn

nodig voor de zekering. Spring in de foampit, balanceer op de slack-line en leer nieuwe tricks in de airbag area. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Elke maand heeft Space Jump Parkstad een nieuwe Space Deal. Space Jump Parkstad is hét indoor trampolinepark met vijf areas en staat garant voor zon 1500m2 jumping fun. Perfect voor een dag uit samen met vrienden, familie of collega's! Balanceer op de slack-line in de foampit area, spring vrij rond door het hele trampolinepark, leer nieuwe tricks in de airbag area of verbeter je skills in de high-performance area. Voor iedereen is er een passende moeilijkheidsgraad. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Verlopen kortingen voor Space Jump Parkstad.

Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Space Jump Parkstad. Voorkennis over klimmen is niet nodig: iedereen kan zich hier uitleven! Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken.

Alleen de producten die vermeld zijn en niet.c.m. Springen en klimmen pickupnaald kortingsbonnen is mogelijk vanaf 8 jaar. Jumpmasters, kuhle socken, aB 8,50, alles Wissen über Spacejump. . Jij kunt je dus veilig uitleven. Op de valreep, anderen kochten ook. Je bent hier: Home kortingsactie's / Space Jump en Clip n Climb in het Leisure Dome te Kerkrade!

Beleef een buitengewoon avontuurlijke dag bij Clip n Climb Space Jump Parkstad! Onze vijf areas staan garant voor zon 1500m2 jumping fun. Kerkrade, voor een uitdagende en spannende dag uit ben je bij Clip n Climb Space Jump Parkstad.

Delifrance kortingsbonnen, Bakker bart kortingsbonnen, Kidzcity kortingsbonnen, Pabo kortingsbonnen,


Sitemap