Efteling 60 jaar korting


efteling 60 jaar korting

geen korting op een efteling kaartje. Net zo'n lange wachttijd binnen als bij dat draaiende huis, voegt weinig toe, zeker bij een tweede en later bezoek. Kortom weer een hele gezellige familiedag gehad. Je krijgt als lid van de anwb 2 euro korting op een kaartje. Word anwb lid voor 15,- Praktisch Suggesties Vanaf 139.p.

Dat worden ng meer ritjes in Baron 1898, heerlijk wandelen door het Sprookjesbos, in de overdekte familie-attractie Symbolica, of nog even naar de Aquanura watershow voor het slapen gaan.
De Efteling heeft verschillende tickets.
Kies zelf of je alleen de entreeprijs wilt betalen, of dat je tickets wilt met daarbij wat extra's.

Geniet samen nog langer van de talloze sprookjes, spannende attracties en de betoverende theatershow caro! en wel erg tam, dat ritje. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten Aanbod De Efteling is en blijft een mooi pretpark voor jong en oud. Ook geen interactie (waarvoor is eigenlijk dat schermpje? Kruidnagel, Groep Sfeer geweldig, Symbolica wordt overschat Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod De prijzen voor en in het park zijn te hoog, zeker in de zomer. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, het was erg mooi weer misschien zelfs iets te warm maar we hebben ons prima vermaakt de attracties waren ook geweldig en de wachtrijen vielen reuze mee. De nieuwe attractie: Symbolica is echt een aanwinst en tot in de puntjes afgewerkt! Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Met kinderen en kleinkinderen op familiedag geweest. Want dankzij jou helpen we dagelijks duizenden mensen op weg. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuk Pretpark, maar ook naar een leuk idee voor een Schoolreisje. Voor de iedereen en speciaal de kleinkinderen onvergetelijk! Door gebruik te maken van de website, stemt u hiermee.

Met korting naar de Efteling, een leuk dagje uitefteling 60 jaar korting


Sitemap