Thermen houten kortingsbon


thermen houten kortingsbon

Thermae 2000. kwik fit apk kosten iedere dinsdag of het eerste weekend van de maand voor badkledingdag. Actiecode50 Verlopen op: 29 februari 2016 Boek via SpaOnline en ontvang je 50 korting actiecode2 Verlopen op: 31 augustus 2015. Ik heb een (gluten)vrij dieet, kunnen de gerechten daarop worden aangepast?

Aanbieding Thermen Houten 2018 Korting met een actiecode!thermen houten kortingsbon

Tal van sauna s en baden, binnen- en buitenterrassen en een keur aan massage- en beautymogelijkheden staan garant voor een relaxte en waardevolle dag.
Thermen Houten is het niet mogelijk om een saunabezoek te reserveren, tenzij u gebruik maakt van een voucher waarop vermeld staat dat u online dient te reserveren.
Ik maak gebruik van een kortingsbon / actievoucher voor de sauna entree.

Tevens raden wij u af om aan het einde van uw zwangerschap gebruik te maken van het bubbelbad. De meeste mensen vinden het noodzakelijk om met slippers aan de cabines te betreden, want de onbeschermde tegelvloeren zijn gloeiend heet - een scherp contrast met sauna's wÂl wat op korting code voordeeldrogisterij.nl de vloer ligt, en waar het mee naar binnen nemen van slippers verboden is omdat. Pak deze korting, augustus 2018, profiteer van 25 korting op een dagentree en lunch bij Thermae 2000. Wil je een bezoek brengen aan dit wellness- en beautycentrum? Mag ik mijn mobiele telefoon of mijn tablet meenemen? Mag ik mijn eigen badjas, handdoek(en) en slippers meenemen? Nee, wij hebben geen badkleding- en damesdagen. Zelfs een simpele sat met friet kost zoveel, dat heb je toch eigenlijk snackbareten met een restaurantprijs. Kan ik bij Thermen Houten een Nationale Cadeaubon verzilveren?


Sitemap