Korting h&m club


korting h&m club

Klik tijdens het afrekenen op het vak met deze aanbieding om gebruik te maken van deze korting. Ben je geen lid van deze club? H M is aanwezig op alle populaire social media platformen. Het is niet mogelijk om deze voucher in te wisselen tegen contant geld. 25, h M APP deal - 25 OFF ONE item 9/05/2018 15, met code 15 korting (va 70) @ H M, korting 20 Korting op jacks jassen bij de H m bij de H m Vouchers!, h M heeft altijd producten in de uitverkoop. Controleer je bestelling en klik op "Ga naar de kassa". Misschien de volgende keer.

korting h&m club

Klik, indien van toepassing, in de rechterkolom op jouw maat en de gewenste kleur. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je order meteen af te ronden door middel van iDeal. Log in op je account of maak een account aan door je gegevens in te vullen.

In dit geval wordt de betaling meteen uitgevoerd en van je rekening afgeboekt waardoor je, je hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Dat is mogelijk door gebruik te maken van verschillende betaalmogelijkheden. Recycle jouw kleding bij H M en ontvang 15 Korting! In dat geval is er ook een gespreide betaalmogelijkheid voorzien. Ook in de fysieke winkels vind je de aanbiedingen op speciale plekken. Klik op "Aankoop voltooien".

Als H&M Club-member krijg je 50 korting bij OneFitkorting h&m club


Sitemap