Sauna de veluwse bron korting


sauna de veluwse bron korting

Maak gebruik van alle faciliteiten en kies uit salade of saté. Lees meer, geverifieerdBarbara S, score van deze klant, voor het eerst naar de sauna geweest. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Schrijf een review, bekijk alle foto's, bezig met zoeken. De officile website van Veluwsebron. Of je gaat eens op bezoek bij het kruidenbad of het zoutbad. De VIP bar is een prachtige plek met heerlijke zitstoelen. Als je even alle zorgen van je af gezweet hebt is het van belang dat je even af gaat koelen.

Koop nu en ontvang je tickets direct via e-mail! Nederland, openingstijden Veluwse Bron Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Beleef de Veluwse Bron ervaring Plan een wellness dagje bij de Veluwse Bron, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Arrangement aanbiedingen, after Work special vanaf 24,50, kom na een werkdag heerlijk genieten bij Veluwse Bron. Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.

Het mooie van dit park is alleen dat er veel meer soorten saunas zijn dan bij de reguliere wellness centra. Natuurlijk is er ook een Hamam waarbij het lichaam op oosterse wijze wordt gereinigd, gescrubd, gewassen en gemasseerd. Precies, dit is dan ook echt iets waar VeluwseBron ontzettend met zijn kop boven uit steekt. Door deze vele soorten saunas krijg je een prachtige ervaring, je kunt belevenissen opdoen die je nog niet bent tegengekomen in de andere saunas. Je hebt van de aanbieders bekeken Nooit meer iets missen? Als je al het ontspannen achter de rug hebt, of als je gewoon even wilt gaan zitten, dan kun je een plekje zoeken in een van de vele zitplekken in het park. Vervolgens lekker helemaal tot rust komen in én van de baden is zo lekker. Beoordeling: Adres Veluwse Bron, wellnessresort de Veluwse Bron, viskweekweg 10 8166 KJ Emst.

Van complete arrangementen tot korting op de entree.
Bekijk onze lopende acties en plaats je reservering!
De Veluwse bron ligt middenin de mooie Veluwse natuur aan een groot meer.
De perfecte plek om te relaxen en te genieten van de wellness faciliteiten.
Een overzicht van alle Acties & Aanbiedingen bij Veluwse Bron tref je hier Tot wel 50 Korting!


Sitemap