Fries museum korting


fries museum korting

alles te weten komt over Friesland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Favoriete verkopers, error, zie omschrijving, website, kenmerken. Alma Tademas: amo te ama. Beschrijving, let Op: Betaal niet teveel voor Fries Museum Kaartjes. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt. Gratis Tickets of veel korting op Fries Museum Kaarten! Schrijf een recensie, jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Dit museum is leuk voor jong en oud, voor Fries en niet Fries. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld.

Bataviawerf korting anwb, Maxi cosi rodifix korting,

In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. Hier vind je ongeveer 170.000 objecten die uiteen lopen van archeologische vondsten tot moderne kunsten. Koffie, restaurant, museumwinkel, rolstoeltoegankelijk, audiotour, creditcard, parkeerplaats. Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats, de advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats, de verkoper is toegevoegd aan. Speciaal voor kinderen is er een speurtocht door het verzetsmuseum. Dit omdat de klederdracht aan verandering onderhevig was. Het mysterie Mata Hari, de bekendste spion ter wereld werd in 1876 geboren in Leeuwarden. Het werk beeld een verliefd stel af in de Romeinse oudheid.fries museum korting

Er geldt een maximum van twee tickets per betaalpas. De korting wordt berekend over de reguliere toegangsprijs voor volwassenen (18,00) en geldt niet in combinatie met andere acties of voor andere prijscategorie. Korting op Fries Museum tickets Het Fries Museum laat je alles zien van Friesland; de klederdracht, de taal, haar inwoners maar ook kunst en exposities ontdek je in dit museum. Wil jij meer te weten komen over de persoonlijkheid van Friesland? Koop op deze pagina je voordelige entreebewijs.


Sitemap