Korting 60 ns


korting 60 ns

geeft kortingscode expert je 40 procent korting in de daluren. Hoe kom ik daar achter?

En staat hier een abonnement op? Ik ben nu ongeveer 30 minuten bezig om een antwoord te krijgen hoe kom ik in het bezit van een 60. U krijgt 40 korting. Klanten van 60 jaar of ouder kunnen in Europa voordeliger reizen met de trein.

123 drogisterij kortingscode, Valentijn korting groupon,

Mijn laatste keuze dag van 14 nov. Kan ik die reis dan later opnemen? Wat is hiervan de oorzaak? Brandon, 08:52 #38 Door omstandigheden ben ik niet altijd in de gelegenheid om een keuzedag op tijd te gebruiken voordat de geldigheid er van verloopt. Ik heb niets van de NS vernomen, terwijl vrienden van mijn leeftijd automatisch bericht ontvingen. Begon het in mei, of was het juni? Ook de kleinkinderen hebben getracht opa te helpen maar helaas! De automaat bij A H geeft aan dat mijn pas niet herkend wordt, ik weet zeker dat ik nog keuzedagen heb. Mons Hansje sauna thermen zuidwolde korting Pauw, 11:03 #130 Ik wil een keuzevak gebruiken, maar reis het eerste traject voor 9 uur, welke ik wil betalen. De "machine" waarop ik met mijn chipkaart " keuzedag" klik, geeft geen uitsluitsel. Kuijken, 14:54 #137 Kan ik mijn keuzedag zondag al ophalen bij de ns automaat als ik er de maandag erop mee reizen wil? Beckers, 11:00 #8 Ik heb een voordeelurenabonnement oude stijl.

60 korting NS Communitykorting 60 ns


Sitemap