Ecco korting postnl


ecco korting postnl

die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Je hoeft geen reden op te geven. Via PostNL: Wanneer je nog over de grens gaat mag het pakket kosteloos worden geretourneerd in Nederland. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur het artikel in de originele doos naar Ziengs Schoenen, antwoordnummer 191, 9400 VB Assen. Alleen op die manier komt de factuur te vervallen. Onze excuses voor het ongemak. Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zal alleen dat deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald en de administratie- en verzendkosten niet. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Ook kun je de orderbevestiging, die per e-mail ter bevestiging van de online bestelling is verzonden, meenemen. Zodra de retour gezonden artikelen worden goedgekeurd en geaccepteerd door Ziengs zal de retourbetaling in behandeling worden genomen.

Meer informatie vind. Stuur altijd jouw aankoopbon mee! Geef op het formulier duidelijk aan wat je wilt ruilen en/of retourneren. Klik hier voor een overzicht van al onze Nelson en Ecco winkels. Log in en ga naar het besteloverzicht in Mijn Ziengs om de status van jouw bestelling te bekijken. Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn nieuwe artikelen? Bij elke zending wordt het aankoopbewijs (factuur) meegestuurd. Retourbetaling vindt plaats binnen 7 werkdagen.

Ruilen & retourneren - Schoenen online Nelson Schoenenecco korting postnl

Gratis ruilen en retourneren via onze Nelson en Ecco winkels. Kruis dit foodora kortingscode augustus 2018 dan aan op het bijgevoegde formulier en stuur dit mee met het pakket. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van andere vervoerders. Voor gebruik van het antwoordnummer om artikelen retour te sturen wordt 3,50 in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag, ongeacht de grootte en gewicht van het pakket. Transportweg 14 9405 PR Assen, postbus AZ Assen Algemeen (lokaal tarief) var _config components:, data:, state:, icons: content/svg/g' ; _mponents'Analytics' _mponents'Autocomplete' _mponents'Cookies' _mponents'Subscribe' _mponents'Ekomi' _config. 30 dagen retourneren, ben je niet tevreden over je aankoop bij Vrijbuiter?

Trendy schoenen shop je online bijecco korting postnl


Sitemap