Korting barcelona city pass


korting barcelona city pass

de audioguide en de rondleidingen niet in het Nederlands zijn! Bezoekt u 1 of twee dagen drogist.nl kortingscodes Barcelona? En Kras.V kunnen geen gebruik maken van de Actie dan wel kortingsbon. De Actie voor Berlijn bestaat uit een gratis 24-uurs Hop-On Hop-Off.w.v. In alle situaties waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslist TUI. Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun ouder/verzorger te hebben verkregen voor deelname aan de Actie en dienen deze schriftelijke toestemming op eerste verzoek van TUI over te leggen. Bij annulering tot 6 weken voor vertrek, wanneer de gehele reissom nog niet betaald is, zijn de annuleringskosten gelijk aan de waarde van de aanbetaling die normaal gesproken op grond van de anvr reisvoorwaarden had moeten worden betaald. Barcelona in én dag bezoekt.

Hola Barcelona Transport Card (20) Musea: Casa Batll, Casa Milà, Fundacin Joan Mir, meam, mnac, Museu dIdees. Tip: met de Barcelona City Pass krijg je gratis kaartjes voor de Aerobus (van en naar het vliegveld). Meer informatie vind je verderop in dit artikel.korting barcelona city pass

Maak het uzelf gemakkelijk en koop al uw tickets in én keer met de Barcelona City Pass. U bestelt hem eenvoudig online en uw tickets worden vervolgens. Alles in én pas; Incl. Uffizi, Accademia Galleria; Incl. Hop on hop off bus; Incl.

Ns kaartje kopen korting
Auto huren ibiza korting
Bioscoop korting
Thermen houten kortingsbon

Dit is achteraf niet meer mogelijk en is mogelijk in combinatie met een pakketreis inclusief trein en vlucht. De afdeling Klantenservice van TUI beantwoordt vragen en reacties na afloop van de reis en probeert samen met u een oplossing te vinden. Over de inhoud van de prijsvraag of de uitslag van de Prijzen wordt niet met deelnemers en/of derden gecorrespondeerd. De Actie 'Snelle Boekers Voordelen Zomer 2019' (hier verder te noemen de 'Actie van TUI Nederland.V. Prijzen De Winnaar per maand wint de maandprijs bestaande uit een Team LottoNL-Jumbo pakket met verschillende merchandise-items. (Voor boekingen vanaf 3 april) Boek nu en ontvang gratis Resortpassen ter waarde van 85, - per pas voor alle kinderen t/m 12 jaar in de boeking. TUI behoudt zich het recht voor om de Korting te verlengen, te beindigen of de regels, Actievoorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat TUI daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de klant. Bij annulering tot 6 weken voor vertrek, wanneer de gehele reissom nog niet betaald is, zijn de annuleringskosten gelijk aan de waarde van de aanbetaling die normaal gesproken op grond van de anvr Reisvoorwaarden had moeten worden betaald. De Korting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen, segmentboekingen, geldt niet op losse vliegtickets, losse accommodaties en pakketreizen in combinatie met trein. Bij twijfel hierover dient de klant voorafgaand contact op te nemen met het betreffende bedrijf. Klik hier voor meer informatie! De Actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen, segmentreizen, losse vliegtickets, losse accommodaties en op pakketreizen inclusief vlucht.


Sitemap