Korting dagje zwemmen erperheide


korting dagje zwemmen erperheide

4 gratis toppings te besteden. Met de familie of 55 korting krijg je namelijk nog eens 20 korting op het boekingsbedrag. Crazy River: racen op megabanden, watergames: leuke waterspelletjes onder en boven water.

Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagbad, glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad. En dit gaat niet om kleine bedragen: je kunt tot wel 20 CenterParcs vroegboekkorting krijgen in sommige gevallen! .

Je kunt kiezen uit meer dan 60 activiteiten. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Zo zijn er speciale seizoensaanbiengen: denk aan zomer korting, herfst deals en nog veel meer. Meegevoerd worden op de sensationele wildwaterbaan in aqua mundo. Pack Go - Bij aankomst ligt er een totaalpakket aan leuke activiteiten en extra's klaar die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen (bijvoorbeeld op vakantie met kids, of de hond of als liefhebber van sportvissen) Zoals je ziet: er zijn tientallen manieren om extra. Elke woensdag zijn er topdeals bij Center Parcs. Zwemmen in Aqua Mundo, iedereen zal genieten van het zwemmen in het subtropische Aqua Mundo. Wat is er heerlijker dan samen met je gezin te gaan zwemmen in én van de parken van Center Parcs. We hebben namelijk een nauwe samenwerking met Center Parcs. Korting 50, meer dan.000 gekocht, entree kind AquaMundo Center Parcs De Huttenheugte.

Please try again later deel deze deal. Korting voor de familie, hoeveel je kunt besparen bij CenterParcs hangt ook af van je familie. Gratis toppings bij Center Parcs. Centerparcs Bungalow Race, een twee keer per jaar terugkerende kortingsactie van Center Parcs is de Bungalow Race. Maar denk ook aan een sauna-arrangement of een speciale kinderanimatie-dag. Dieren vertroetelen in de kinderboerderij, sportactiviteiten zoals midget golf, tennis, badminton en bowling. Misschien nog wel de kortste, maar zeker niet de minste aanbieding is de CenterParcs Waanzinnige Woensdag. Bijvoorbeeld met een Aqua Mundo jaarkaart.


Sitemap