Korting ohra fitness


korting ohra fitness

Ook wat minder gebruikelijke verzekeringen zijn bij Ohra af te sluiten. Ohra korting, ohra is een verzekeraar die niet op een Ohra korting meer of minder kijkt. Bij de ene krijg je 10 of 20 korting terwijl andere zorgverzekeraars niet zozeer met korting strooien, maar eerder met gratis fitheidstesten. Neem dan contact op met de High Five Health Promotion/Intenz Gezondheidsplan klantenservice via 31 (0). Share facebook twitter google pinterest linkedin email. Zo kan er bijvoorbeeld een kattenverzekering of een hondenverzekering worden afgesloten. Soms heeft een sportschool al een tijdelijke actie met extra korting. Waarom verschilt de korting per sportschool?

korting ohra fitness

Blijdorp korting jumbo, Kortingsbon camping mondiale 2018, Kortingscode verkade box, Bruna kortingscode oktober 2018,

De voorwaarden, kortingen en looptijden van deze abonnementen kun je zie wanneer je vervolgens inlogt op je persoonlijke pagina. Je kunt kiezen uit verschillende sportscholen. Naast de korting krijg je vaak gratis enkele fitheidstesten om je gezondheid en fitheid te meten, betaal je geen inschrijfgeld en krijg je een persoonlijke pagina met tips over voeding en fitness die helemaal zijn afgestemd op jouw situatie. Voor ons als sporters biedt een zorgverzekering echter meer dan alleen een vergoeding voor de zorgkosten. Vrijwel elke klant komt bij Ohra wel in aanmerking voor een bepaald soort korting. Voorkomen werkt beter dan genezen, overgewicht veroorzaakt veel problemen. Of doet u dat al regelmatig?korting ohra fitness

Dan bieden de ohra Klantvoordelen uitkomst. Je profiteert van extra korting op allerlei behandelingen en hulpmiddelen. Korting op fitness verschilt per zorgverzekeraar.


Sitemap