Klim naar de hemel kortingscode


klim naar de hemel kortingscode

kunt wandelen. Een project als de Klim is niet mogelijk zonder de inzet van lokale vrijwilligers. Client, stichting Top Events Regio Alkmaar (stera). Daarna kun je je weg vervolgen naar het dak van de kerk. Info, for information: Organisation, event-organization: Mirella Doss:. Ontdek wat de Grote Kerk al 500 jaar ziet!

Klim naar de Hemel Homeklim naar de hemel kortingscode

E-kortingscode zalando
Damp-e.nl kortingscode

Een letterlijk hoogtepunt is de unieke Klim naar de Hemel. In totaal zullen zon 800 vrijwilligers nodig zijn, waarvan de werving en begeleiding door de vcra wordt verzorgd. Meer dan 25 Alkmaarse organisaties hebben bijzondere plannen ingediend, die in 2018 werkelijkheid worden. Het plezier dat de vrijwilligers aan de dag legden vormden een inspirerend staaltje gastvrijheid voor de stad Alkmaar. Vanaf het bordes leidt een trap naar boven en wandel je via de dakloop naar de vieringtoren, op bijna 40 meter hoogte. Opgeven kan vanaf nu per e-mail. Denk bijvoorbeeld aan kassa-werkzaamheden en het scannen van entreekaartjes.

Idee design: raadhuis creative agency. De Grote of Sint Laurens Kerk in Alkmaar bestaat 500 jaar in 2018 en dat wordt gevierd met schitterende activiteiten. Vanaf deze hoogte wordt beter inzichtelijk wat een indrukwekkende constructie deze laat-Gotische kerk. Via kunnen kaarten besteld worden. Fotoalbum, volg ons op, instagram, bedankt! De Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (vcra) is een fantástische partner gebleken om de inzet van de vrijwilligers voor dit project te coördineren. Vanaf een loopbrug kun je nu van dichtbij het befaamde Het Laatste Oordeel, een gewelfschildering van Jacob van Oostsanen, bewonderen.

Kortingscode ikkooponline.nl
Hunkemoller kortingscode
Kortingscode tafel en keuken
Kortingscode eglobal central


Sitemap