Veteraneninstituut korting


veteraneninstituut korting

aantrekkelijke kortingen 40 korting ns kaartje kopen op producten of diensten aan veteranen en hun relaties. Stichting Onbekende Helden, het Veteraneninstituut en Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten presenteren deze kortingen in een mobiele app en een website. Klik hier om naar de website te gaan.

veteraneninstituut korting

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.

Kortingscode prijsvrij 2018, Kortingscode ns spoordeelwinkel, Kortingscode ondergoed.nl, Tinq korting max verstappen,

Jaarlijks organiseert het Veteraneninstituut verschillende acties. Met deze pas kunnen zij de digitale versie van het veteranenblad Checkpoint lezen, maar ook aanbiedingen en kortingen verkrijgen. Om de pas te ontvangen moet de veteraan in werkelijke dienst dit aanvinken via de Selfservice. Korting op producten en diensten. Als blijk van waardering voor de inzet van veteranen bieden veel winkels, horecaondernemingen en fabrikanten aantrekkelijke kortingen op producten of diensten aan veteranen en hun relaties. 40 korting op vertoon van je Veteranenpas! Mijn naam is Martijn Bouwman en ik ben in 1999 begonnen met werken bij defensie, bij de luchtmobiele brigade. Hier kregen wij zelfverdediging wat later aangevuld werd met Krav Maga.

Eventgoose kortingscode, Wok euroborg korting,


Sitemap