Ov chipkaart korting 40


ov chipkaart korting 40

het werkt ook met een identificatiekaart. De conducteur kan het abonnement dat op de OV-chipkaart staat op geldigheid controleren. Voor vrij reizen is men aangewezen op het Netabonnement dat zelfs nog flink duurder is dan de eersteklasversie van Dal Vrij voor de trein. Zelfs een houder van een vrij-reizenabonnement kan dus wettelijk gezien beboet worden als de kaart niet is ingecheckt. In- en uitchecken op het andere traject kan wel, maar er wordt geen bedrag berekend omdat daar het tariefsysteem van De Lijn van toepassing. Dit geldt dan voor de eerstvolgende reis. De meeste vervoerders verwijzen tegenwoordig naar voor de aanschaf van een persoonlijke chipkaart, bij NS is een persoonlijke chipkaart echter inbegrepen bij de jaarabonnementen. Met andere buitenlandse openbaarvervoerbedrijven is geen regeling getroffen en daar is de OV-chipkaart niet geldig. Het kilometertarief verschilt per regio of verbinding en ligt in 2015 in de meeste gevallen tussen de 0,12 en 0,19 per kilometer vol tarief.

Te veel betaald chipgeld naar beter OV SpitsNieuws, iet uitchecken: 16 miljoen Kind reist vanaf 2015 gratis mee in trein, 11 september 2014 Artikel 47 van het Besluit personenvervoer 2000. Waddeneilanden OV-chipkaart en internationaal reizen, NS International Einde papieren treinkaartje per, Er zijn ook aanbieders van ov-chipkaarten voor de zakelijke markt die het bedrijfslogo van de klant op de kaarten zetten. Wanneer reisproducten worden besteld via internet moeten deze nog wel op de kaart worden geladen bij een ophaal- of oplaadautomaat.

Fries museum korting, 55 plus korting roompot, Allesveilig kortingsbon abus-tvac16000a-videobewakingsset, Kiezeltje kortingscode,

RET in Rotterdam met korting macbook pro 2018 de tournicard en in 2003 deed de NS testen met poortjes. Het papieren treinkaartje is sinds ook van een chip voorzien (eenmalige chipkaart). Anders dan elders in Europa (bijvoorbeeld Engeland en Zwitserland ) of elders in de wereld (bijvoorbeeld Singapore en Japan ) is de elektronische kaart meestal niet kosteloos verkrijgbaar en wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd bij inlevering. Wordt ingecheckt op een moment waarop spitstarief of daltarief geldt, dan geldt bij NS dat tarief sedert 2016 voor de hele reis. Loopt men bij de overstap niet via poortjes, dan is er geen probleem (mits de conducteur van de verstoring op de hoogte is). Ondanks de persoonlijke gegevens en pasfoto op de persoonlijke OV-chipkaart, telt deze niet als identiteitsbewijs. In- en uitchecken bewerken Reizigers worden in overstapzones met uniforme bebording begeleid in het maken van een overstap tussen trein- en/of metrovervoerders. Het op die wet gebaseerde Besluit personenvervoer 2000 spreekt van een elektronisch vervoerbewijs, in artikel 1 gedefinieerd als een vervoerbewijs waarmee de reiziger zich na elektronische registratie toegang kan verschaffen tot het openbaar vervoer. Dit treinkaartje kan sinds april 2015 bij NS tot 8 dagen vooruit worden aangeschaft. OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Reizen over de Nederlandse grens bewerken De Duitse stations Weener en Leer aan de spoorlijn Groningen-Leer worden voor treinreizen met Arriva gezien als Nederlandse tariefpunten. Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht.


Sitemap