Trein korting 2018


trein korting 2018

én dag in het weekend onbeperkt met de trein in de periode t/m 26 november 2017. In het weekend en op feestdagen de hele dag. De Seizoensretour is in december 2017 verkrijgbaar voor 33 ( 11 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Tevens geldig in combinatie met een abonnement, keuzedag of studenten. Meer over: NS Spoordeelwinkel! Voor 15 koopt u een Trein dagkaart bij Albert Heijn geldig op én dag in de periode van 30 oktober t/m Te gebruiken in de daluren en het weekend in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september.

Alle Trein Kortingsacties in November 2018 Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij Alle Goedkope Treinkaartjes November 2018

Swiss sense korting, Heos link 30 korting,

Meer over: Treinkaartjes van VakantieVeilingen, nS Groepstickets, met groepen van 4 t/m 7 personen profiteert u van groepskorting in de trein. In februari 2018 bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes (enkele reis) voor. Meer over de: Dal Voordeel abonnement! De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 31 augustus in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Kruidvat treinkaartjes (juli 2017) Vanaf maandag 17 juli t/m bestelt u bij Kruidvat goedkope treinkaartjes voor 13,99. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. In het weekend en op feestdagen de hele dag in de periode van 11 december t/m zondag Meer over de Blokker actie! U heeft het abonnement er vaak al na 3 treinreizen terugverdiend.

De NS Zomertoer is te gebruiken van ma t/m vrij van 09:00 t/m 04:00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag met als uiterste reisdatum 2 september. Producten als de Trein Entree Libelle zomerweek, de NS Meereisretour, het Dal Voordeel abonnement en Superdal Dagkaarten zijn met korting verkrijgbaar. T/m 03 september 2017 kunt u profiteren van 16 verschillende NS Treinpakkers. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. De gezellige binnenstad van Gelsenkirchen staat garant voor een romantische kerstsfeer en ook een kerstmarkt! Treinkaartjes bij ActieVanDeDag, in november 2018 bestelt u online 3 verschillende reisproducten bij ActieVanDeDag, waaronder een Weekenddagretour, NS Dagretour en een NS Dal Dagkaart. NS Meereisretour (Februari 2018) Voor slechts 8,95 reist u retour met iemand mee naar Amsterdam of Eindhoven.


Sitemap